feestje

Arrangement 1 (3 uur) € 19,95 p.p mogelijk vanaf 25 personen

U en uw gasten worden ontvangen met een kopje koffie of thee met een plakje cake, na de koffie schenken wij onbeperkt bier (geen speciaal bieren) fris, wijn en binnenlands gedestilleerd.Op de tafel staan schaaltjes met nootjes mix tevens serveren wij 1 warme en 2 koude hapjes.

Arrangement 2 (3 uur) € 25,95 p.p mogelijk vanaf 25 personen

U en uw gasten worden ontvangen met een kopje koffie of thee met een plakje cake, na de koffie schenken wij onbeperkt bier (geen speciaal bieren) fris, wijn en binnenlands gedestilleerd.Op de tafel staan schaaltjes met nootjes mix en kaas en worst hapjes tevens serveren wij 2 warme hapjes.

Arrangement 3 (3 uur) € 29,95 p.p mogelijk vanaf 25 personen

U en uw gasten worden ontvangen met een kopje koffie of thee met gebak, na de koffie schenken wij onbeperkt bier (geen speciaal bieren) fris, wijn en binnenlands gedestilleerd.Op de tafel staan schaaltjes met nootjes mix tevens serveren wij 2 warme en 3 koude hapjes.en sluiten we af met een mini puntzakje friet 

alle arrangementen zijn uit te bereiden/ aan te passen wilt u graag weten wat de mogelijkheden zijn maak dan een afspraak om een arrangement op maat te maken.

Route 36 beschikt over een restaurant gedeelte en een cafe gedeelte, die door middel van een schuifwand in twee delen is verdeelt. Het Cafe gedeelte is zeer geschikt voor feesten en partijen tot 100 personen ook kunt u ervoor kiezen om hier met een groep tot 50 personen te eten zo dat u met uw familie en/of vrienden een eigen ruimte heeft. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een borrel met hapjes of gaat uw voorkeur uit naar een buffet of wat dacht u van Tapas heerlijk genieten van diverse kleine gerechtjes.Wilt u een feest geven voor een grotere groep dan kan dit in ons restaurant gedeelte. en wilt u een feest geven voor een nog grote groep dan kunnen we de schuifwand open doen en van ons cafe en restaurantgedeelte 1 grote ruimte maken.